responsiveMenu
فرمت PDF شناسنامه فهرست
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
نام کتاب : ترجمه طبّ الرضا (ع) نویسنده : امير صادقى، نصير الدين    جلد : 1  صفحه : 264

رهائى از زكام‌

و من اراد روع الزكام مدة ايام الشتاء فليأكل كل يوم ثلث لقم من الشهد.

هر كس ميخواهد دوره زمستان زكام را از خود دور ببيند هر روز لقمه‌اى از عسل ميل كند.

عسل پاكيزه‌ترين و كامل‌ترين غذائى است كه ساخته و پرداخته داراى بسيارى از املاح و شامل اكثر فلزات و متضمن تمام ويتامين‌هائى است كه تاكنون كشف شده شفاى كاملى است از بسيارى بيماريها، ارزان بلكه نسبت بخواصش رايگان در دسترس انسان قرار گرفته است.

آهن در عسل مرض كم‌خونى را معالجه ميكند، فسفر و كلسيم آن امراض استخوانى را مداوا ميكند، قند كامل آن در رشد و نيرو اثر معجزآسائى دارد: قلب را تقويت ميكند، فشار خون را منظم ميكند براى بيمارى قند مضر نيست. در مورد امراض ريه و كبد و زخم روده و معده و ناراحتيهاى عصبى و درمان صفرا و يرقان و تنظيم مجارى ادرار و كليه خدمات گرانبهائى كرده است.

در مورد زكام و سرماخوردگى نيز نافعست اگر پيش از ابتلاى بزكام بخوردن آن مداومت شود جلوگيرى مى‌كند و چنانچه بعدا خورده شود بواسطه خاصيت راديواكتيوى آن و تشعشعات كهربائى زكام و انواع تبهاى نهانى را آشكار ميسازد.

نام کتاب : ترجمه طبّ الرضا (ع) نویسنده : امير صادقى، نصير الدين    جلد : 1  صفحه : 264
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
فرمت PDF شناسنامه فهرست