responsiveMenu
فرمت PDF شناسنامه فهرست
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
نام کتاب : ترجمه طبّ الرضا (ع) نویسنده : امير صادقى، نصير الدين    جلد : 1  صفحه : 122

لازم دارد در صورتى كه ميوه‌ها و سبزيها فقط يك ميلى گرم در صد گرم از اين ويتامين دارند و اگر انسان بخواهد آن را از نباتات تأمين كند بايد حد اقل پنج كيلو غذا بخورد و حال آنكه معده انسان چنين گنجايشى ندارد.

گوشت در ميان خوراكيها بيش از هر چيز محرك اعصاب است، حيواناتى كه گوشتخوار هستند حركات عصبى آنها فوق العاده است يكنوع جرأت و استقلالى در آنها ديده مى‌شود كه جز با مكر و تدبير نميشود بر آنها مسلط شد.

گوشت خوردن روح تسخير و بلند پروازى را كامل ميكند و توجه باينكه حيوان مأكول انسان و قربانى اوست شخص را گردن فراز و عالى همت ميگرداند.

تخم مرغ:

جهاتى را كه در بيان لزوم گوشت در تغذيه بشر خوانديد با كمى اختلاف در مورد تخم مرغ نيز هست يعنى مثلا موادى كه داراى بياض- البيضى است در تخم مرغ بحد كافى وجود دارد.

اين مواد است كه بگوشت بدن ما خاصيت ارتجاعى ميدهد و خوراك خون ما ميباشد، فرمانهائى كه در معده ما زندگى ميكنند از اين مواد تغذيه مينمايند غدد ما براى ترشحات خود بمواد بياض البيضى احتياج دارند.

مواد بياض البيضى خون را ترش ميكنند و تعادل ترشى و قليائى آن را حفظ مينمايند از جمله ويتامين‌هائى كه خيلى در ساختمان بدن و حفظ نظام آن مدخليت دارد ويتامين (ئى) است و بستگى كاملى‌

نام کتاب : ترجمه طبّ الرضا (ع) نویسنده : امير صادقى، نصير الدين    جلد : 1  صفحه : 122
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
فرمت PDF شناسنامه فهرست