تربچه 345
سير 346
پياز 346
كاهو 347
باقلا 348
بادنجان 349
هويج 350
خربزه 351
خيار 352
سياهدانه 353
فند 354
فصل دوازدهم: (در حبوبات)
ماش 355
حلبه 356
زيره 356
حمص 357
عدس 357
سناء 358
تخم شربتى 358
فصل سيزدهم: پنير و گردو (غذاهاى زبده) 359
نمك 359
سركه 360
مرى- غذاى بيات 362
زيتون 362
پونه و رازيانه و زيره و نمك و گردو 363
خردل- زيره 364
سعد 364
اشنان 365
قاووت (سويق) 365
آرد جو 366
مغز جاورس- گورس 367
سويق سيب 367
سويق عدس 367
شير 368
در جويدن كندر 369
شام خوردن 370
كماة 371
خوردن پياز با تخم مرغ و غير آن 371
در گوشت خشك، و پنير و طلع (غوره خرما) 372
باب هشتم در آداب نكاح و متعلقات آن- در ده فصل: فصل اول: در رغبت به ازدواج و بركت و شوى زن 373
فصل دوم: (انواع زنان و صفات و اخلاق آنان): در اخلاق ستوده زنان 378
اخلاق زشت زنان 384
فصل سوم: در كفو و همسر و نكتههايى از نكاح 388
خطبه حضرت جواد هنگام تزويج دختر مأمون 393
فصل چهارم: در آداب زفاف و آميزش و غير از آن 398
فصل پنجم: (حق مرد بر زن و زن بر مرد): اما حق مرد بر زن 408