تمام خواص و فوايدى كه
براى ميوهها گفته و نوشتهاند در مورد ميوههاى تازه و سالم است ميوههاى پير
فاقد خاصيت و ويتاميناند بخصوص اگر گنديده باشند كه لانه انواع ميكربها و مرضها
است، اصولا تمام خوراكىهاى فاسد و گنديده حامل و ناقل ميكربها هستند ولى با اين
فرق كه خوراكىهاى گوشتى و چربىدار يكنوع انقلاب و بهم خوردگى در شكم ايجاد
ميكنند كه همان مايه استفراغ، قى يا اسهال مىشود و اگر بيمار از اين دو حالت جان
بدر ببرد بسلامتى اميدوارتر است و ديگر خطر تسلط و نفوذ ميكربها براى او نيست.
ولى ميوهها و سبزيجات
اين اضطراب و انقلاب را در مزاج ايجاد نميكنند در نتيجه فرصت خوبى بدست ميكربها
ميدهند بنا بر اين حتى الامكان بايد از ميوههاى تازه و جوان استفاده كرد.
ميوهها را جز در موقع
خوردن نشوئيد زيرا در طبيعت براى اينكه ميوههاى شما تا مدتى سالم بماند بامر خالق
طبيعت روى آنها سم پاشى شده و بعضى چرب و بعض ديگر پوششهاى پنبهاى و غيره روى
آنها كشيده شده تا از نفوذ هوا و ميكربهاى خارجى محفوظ بمانند شستن و پاك كردن
آنها جز در وقت خوردن صلاح نيست و شما هم اگر مايليد كه بهتر و بيشتر ميوهها را
تازه نگهدارى كنيد آنها را بروغنجات بيالائيد و به را لاى پنبه نگهدارى كنيد