responsiveMenu
فرمت PDF شناسنامه فهرست
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
نام کتاب : ترجمه طبّ الرضا (ع) نویسنده : امير صادقى، نصير الدين    جلد : 1  صفحه : 248

كرم در معده‌

و اكل اللحم التى لا يطبخ يولد الدود في البطن.

خوردن گوشت خام در معده توليد كرم ميكند.

گوشت از جمله غذاهائى است كه بيش از هر چيز مورد گفتگوى غذاشناسان قرار گرفته است بسيارى طرفدار آن هستند و عده زيادى هم با آن مخالفند فوايد و مضار گوشت كه محل بحث و استدلال طرفين است بيشتر در گوشت پخته و كبابى است اما گوشت خام را تقريبا اتفاق دارند كه براى انسان غذائى خطرناك است.

گوشت اگر نيم پخته هم باشد امراضى را ايجاد ميكند كه در رديف آنها آپانديس تورم روده و عفونت‌هاى معدى و روده‌اى و بيماريهاى كبدى و مرض قند، ربوسل و باحتمال قوى سرطان بشمار ميرود.

معده انسان نميتواند گوشت خام را درست هضم كند و گوشتى كه در معده هضم نشود آلبومين آن در روده كلفت متعفن شده و توليد سم‌هاى جديدى ميكند كرم‌هاى معده عمده علتش عفونت است و عفونت‌هاى معدى عمده علت آنها مواد گوشتى خصوص گوشتهاى خام و نيمه‌پز است.

در گوشت سمى است بنام كاسترل كه امراض خطرناكى را بوجود مى‌آورد البته در صورتى كه زياد و مدام خورده شود ولى در گوشت خام اين سم بمقدار زياد و زنده است لذا خوردن گوشت خام هر چند كم باشد خطرناك خواهد بود.

نام کتاب : ترجمه طبّ الرضا (ع) نویسنده : امير صادقى، نصير الدين    جلد : 1  صفحه : 248
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
فرمت PDF شناسنامه فهرست