نام کتاب : دانشنامه امام علی علیه السلام نویسنده : جمعی از نویسندگان جلد : 1 صفحه : 117
استفاده از انواع غذاها و داروهای گیاهی
امام علی علیه السلام در بهداشت غذا به نقش تعیین کننده سبزی ها و داروهای گیاهی توجّه داشت، و در مجموعه غذائی خود از آنها استفاده میفرمود، مانند: از خرما فراوان استفاده میکرد و اغلب نان و خرما تناول میفرمود. از انگور در فصل آن استفاده میفرمود. از انواع میوهجات بهره میگرفت. سبزیجات فراوان را به هنگام صرف غذا مورد توجّه داشت. از گیاهان داروئی، مانند: کاسنی و هندباد، استفاده میکرد و به آن سفارش میفرمود. از انار در غذاهای خود استفاده میکرد و به خوردن انار با پیه آن رهنمود میداد. از غذاهای طبیعی و مقوّی مثل: قارچ و خرما غفلت نمیکرد. [1] .