responsiveMenu
فرمت PDF شناسنامه فهرست
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
نام کتاب : دانشنامه امام علی علیه السلام نویسنده : جمعی از نویسندگان    جلد : 1  صفحه : 117
استفاده از انواع غذاها و داروهای گیاهی

امام علی علیه السلام در بهداشت غذا به نقش تعیین کننده سبزی ها و داروهای گیاهی توجّه داشت،
و در مجموعه غذائی خود از آنها استفاده می‌فرمود، مانند:
از خرما فراوان استفاده می‌کرد و اغلب نان و خرما تناول می‌فرمود.
از انگور در فصل آن استفاده می‌فرمود.
از انواع میوه‌جات بهره می‌گرفت.
سبزیجات فراوان را به هنگام صرف غذا مورد توجّه داشت.
از گیاهان داروئی، مانند: کاسنی و هندباد، استفاده می‌کرد و به آن سفارش می‌فرمود.
از انار در غذاهای خود استفاده می‌کرد و به خوردن انار با پیه آن رهنمود می‌داد.
از غذاهای طبیعی و مقوّی مثل: قارچ و خرما غفلت نمی‌کرد. [1] .


پی نوشت ها:
(1) وسائل الشیعه ج25 ص 27 - 178.

نام کتاب : دانشنامه امام علی علیه السلام نویسنده : جمعی از نویسندگان    جلد : 1  صفحه : 117
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
فرمت PDF شناسنامه فهرست