وقتى حجامت كردى از
شورباى سركه و انواع ترشىها استفاده كن.
حجامت فشار خون را كم
ميكند و از اين جهت براى بيمارانى كه مبتلا بفشار خون هستند بسيار مفيد است ولى
بعد از حجامت براى بالا آوردن فشار (زيرا بعد از حجامت بالا آمدن فشار خطرى ندارد
بلكه تا حدودى لازم است) و جبران ضعف خوردن شورباى سركه لازم و بجا است زيرا گوشت
و سركه هر دو فشار خون را بالا مىآورند.
ترشىها نوعا منبع
ويتامين ث هستند و بخصوص از نظر اينكه رسوبات خون را ميسوزانند و باعث تقويت
ملكولهاى قرمز خون مىشوند بعد از حجامت خيلى لازم و سودمنداند.