responsiveMenu
فرمت PDF شناسنامه فهرست
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
نام کتاب : ترجمه طبّ الرضا (ع) نویسنده : امير صادقى، نصير الدين    جلد : 1  صفحه : 175

پرنده و شكار

و لحم الطير و الصيود.

خوردن گوشت پرنده و شكار در آخرين ماه زمستان نافع است.

در اواخر زمستان از جهت آنكه هنوز سرماى زننده آن گاهى ما را تعقيب مى‌كند بدن ما نسبت بماههاى بعد محتاج بحرارت بيشترى است در ميان خوراكى‌ها گوشت حرارت زيادترى توليد مى‌كند.

در اين ماه سلولهاى بدن ما بايد بيدار شوند. خوردن گوشت محرك اعصاب است و اين خدمت را انجام مى‌دهد ولى چون فعاليت سلول‌ها و تحليل و تبديل مواد ساختمانى تن شروع مى‌شود بهتر آنست از ميان گوشت‌ها سالمترين و سبك‌ترين آن‌ها را انتخاب كرد.

گوشت پرندگان بعلل بسيارى از جمله بعلت آنكه بهتر ميتوانند از راههاى طبيعى تغذيه كنند سالمتر و از نظر مواد غذائى و املاح معدنى كاملتر است.

بهتر آنست كه از گوشت پرندگان آزاد (نه اهلى) شكارى و دريائى استفاده كنيم مواظب باشيد گوشت پرندگان سالمى بدست بياوريد بنا بر اين از خريدن پرندگانى كه ذبح شده ببازار مى‌آورند حتى الامكان اجتناب كنيد.

نام کتاب : ترجمه طبّ الرضا (ع) نویسنده : امير صادقى، نصير الدين    جلد : 1  صفحه : 175
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
فرمت PDF شناسنامه فهرست