responsiveMenu
فرمت PDF شناسنامه فهرست
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
نام کتاب : ترجمه طبّ الرضا (ع) نویسنده : امير صادقى، نصير الدين    جلد : 1  صفحه : 159

انار ترش بعد از غذا

و الرمان المر و الفاكهة بعد الطعام.

در اين ماه خوردن انار ملس و ميوه بعد از طعام سودمند است.

ميوه‌ها هر كدام و هر نوعى از آنها داراى خواصى مخالف و ويتامين‌ها و املاح مختلفى هستند و بهمين جهت هر يك از آنها در معالجه بيمارى مخصوصى نافعست ولى براى آنكه بتوانيم آنها را جزء برنامه غذائى خود قرار دهيم لازم است تابع فصل و محيط باشيم يعنى در هر محل و شهرستانى كه بسر ميبريم از ميوه مخصوص آنجا بخوريم و در هر فصلى از زمان هستيم از ميوه‌هاى حاصل در آن فصل استفاده كنيم زيرا طبيعت مانند ما دچار اشتباه نميشود چون از خود ميل و اراده و اختيار ندارد كارگذار جهان او را بوظيفه خود راهنمائى ميكند- تبعيت از فصول كمبود املاح معدنى ما را جبران ميكند هنگام زمستان كه تغذيه ما بيشتر از مواد گوشتى و چيزهائى است كه ويتامين ب زيادتر دارد تحفه‌هاى طبيعت بيشتر ميوه‌هاى ترش است و چيزهائى است كه ويتامين ث بيشتر دارند، در فصل تابستان كه بدن محتاج بآب زيادتر است تحفه او ميوه‌هاى آبدار است و در فصل پائيز كه ويتامين ب بدن ما تقليل مى‌يابد ميوه‌ها بيشتر شيرين و حاوى ويتامين ب است.

بطور كلى ميوه‌هاى شيرين را بهتر است بعد از صرف غذا بخوريم چنان كه خوردن ميوه‌هاى ترش قبل از غذا نيكوتر است.

نام کتاب : ترجمه طبّ الرضا (ع) نویسنده : امير صادقى، نصير الدين    جلد : 1  صفحه : 159
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
فرمت PDF شناسنامه فهرست