در اين ماه خوردن انار
ملس و ميوه بعد از طعام سودمند است.
ميوهها هر كدام و هر
نوعى از آنها داراى خواصى مخالف و ويتامينها و املاح مختلفى هستند و بهمين جهت هر
يك از آنها در معالجه بيمارى مخصوصى نافعست ولى براى آنكه بتوانيم آنها را جزء
برنامه غذائى خود قرار دهيم لازم است تابع فصل و محيط باشيم يعنى در هر محل و
شهرستانى كه بسر ميبريم از ميوه مخصوص آنجا بخوريم و در هر فصلى از زمان هستيم از
ميوههاى حاصل در آن فصل استفاده كنيم زيرا طبيعت مانند ما دچار اشتباه نميشود چون
از خود ميل و اراده و اختيار ندارد كارگذار جهان او را بوظيفه خود راهنمائى ميكند-
تبعيت از فصول كمبود املاح معدنى ما را جبران ميكند هنگام زمستان كه تغذيه ما
بيشتر از مواد گوشتى و چيزهائى است كه ويتامين ب زيادتر دارد تحفههاى طبيعت بيشتر
ميوههاى ترش است و چيزهائى است كه ويتامين ث بيشتر دارند، در فصل تابستان كه بدن
محتاج بآب زيادتر است تحفه او ميوههاى آبدار است و در فصل پائيز كه ويتامين ب بدن
ما تقليل مىيابد ميوهها بيشتر شيرين و حاوى ويتامين ب است.
بطور كلى ميوههاى شيرين
را بهتر است بعد از صرف غذا بخوريم چنان كه خوردن ميوههاى ترش قبل از غذا نيكوتر
است.